Vores studievejledning er berørt af ferieafvikling ☀️ Se mere her!

Sexologuddannelse for ledige 

Drømmer du om at hjælpe og guide andre gennem seksuelle udfordringer? Vil du hjælpe med at skabe forandring gennem samtaler om seksualitet? Og brænder du for at skabe større rum til at tale om seksualitet generelt? Så er sexologuddannelsen lige noget for dig.

Faciliteres af
Kim er ekspert i sexologi og underviser på sexologuddannelsen

Kim MacKayzee

Moduler

12

Afsnit

42

Bedømmelse
5/5
Kærlighed mellem to mennesker

Inkluderet i pakken

Videolektioner, læsestof og guides til download
1 års medlemskab hos Dansk Behandlerforbund
Mulighed for delbetaling
Tilmeld dig i dag - start allerede i morgen
Pris DKK 29.500,-
Bliv kontaktet for mere information

Sexologuddannelse til ledige 

Som sexolog beskæftiger du dig med sexologi, som er læren om menneskets seksualitet. Seksualitet kan faktisk være svært at definere helt præcist, fordi det er en gennemgribende del af så mange forskellige facetter af vores liv.

Seksualitet handler naturligt nok om sex, men begrebet rækker langt videre end det. Seksualitet består af så mange for­skellige lag. Seksualitet handler både om behov, lyst, følel­ser, nysgerrighed, kærlighed, ømhed, fantasi, forførelse, status, moral, bekræftelse og identi­tet og meget meget mere. 

På sexolog uddannelsen kommer du bredt omkring og får viden og kompetencer inden for bl.a. seksuel sundhed, seksualitetens livsfaser, seksuelle skyggesider, parforhold, krænkelser og overgreb. Du får også helt grundlæggende viden og kompetencer om det at have en sexologisk praksis, altså hvordan rådgiver du dine kommende klienter med udgangspunkt i deres situation. 

Med sexolog uddannelsen får du alt den grundviden og de kompetencer, der gør, at du vil være rustet til at kunne stå på egne ben og rådgive dine kommende klienter ud fra deres situation og ønsker til forløbet.

Med uddannelsen får du, gennem Nordic Online Academy, 1 års gratis medlemskab af Dansk Behandlerforbund.

Målgruppe
På uddannelsen er der ingen krav til tidligere erhvervserfaring eller uddannelsesmæssig baggrund. Det væsentligste er, at du har interesse og lyst til at arbejde professionelt med sexologi efter endt uddannelse.


På uddannelsen er der primært deltagere fra følgende tre målgrupper: 

Terapeuter, behandlere og coaches:
Som ønsker uddannelsen som overbygning til deres nuværende kompetencer og benyttelse i egen praksis.

Sygeplejesker, pædagoger, lærer, socialrådgivere og sosu-personale:
Der i forvejen arbejder med mennesker og som ønsker styrkede kompetencer til benyttelse i deres nuværende virke.

Øvrige faggrupper:
Hvor den studerende opnår læring og nye kompetencer med afsæt i et ønske om brancheskifte. Herunder feks. i form af opstart af egen praksis indenfor området.

Det bedste fra to verdener  
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi online kvalitetsuddannelser indenfor forskellige fagområder. Alle vores uddannelser tilbydes som on-demand studie, hvor du under uddannelsen kan studere når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo.
På uddannelsen som Sexolog for ledige får du det bedste fra to verdener. Du får adgang til uddannelsen som on-demand studie, samtidig med at du opnår individuel sparring både før, under og efter dit uddannelsesforløb.

Varighed & pris
Uddannelsen som Sexolog for ledige afvikles som udgangspunkt over en periode på 6 uger. Totalprisen for uddannelsen lyder på 29.500 kr.

Varighed af uddannelsen kan revideres og aftales individuelt, med afsæt i den aktuelle situation hos den studerende. Kontakt os gerne for eventuel dialog og sparring omkring dette.

Uddannelsens indhold

Afsnit 1 Individuel opstartssamtale
Afsnit 2 Introduktion & opstart
Afsnit 3 Individuel sparring
Afsnit 4 Målsætninger & fokusområder
Afsnit 1 Hvad er seksualitet (bio-psyko-socialt fænomen)?
Afsnit 2 Normkritisk perspektiv
Afsnit 3 Den sexologiske praksis
Afsnit 4 Det professionelle møde
Afsnit 1 Anatomi
Afsnit 2 Lyst og seksuelle responskurver
Afsnit 3 Seksuelle dysfunktioner
Afsnit 4 Diagnose klassifikation
Afsnit 1 Seksuelle rettigheder og seksuel retfærdighed
Afsnit 2 Seksualitet i sundhedsvæsenet
Afsnit 3 Seksualitet i plejesektoren (ældre og handicappede)
Afsnit 1 Graviditet
Afsnit 2 Den seksuelle revolution
Afsnit 3 Prævention
Afsnit 4 Abort
Afsnit 5 Seksuelt overførte sygdomme
Afsnit 6 Mødommen
Afsnit 1 Neurologi eller sociologi
Afsnit 2 Køn og kønsidentitet
Afsnit 3 Seksuel tiltrækning
Afsnit 4 Transkøn
Afsnit 1 Børn og unge
Afsnit 2 Voksenlivet
Afsnit 3 Ældrelivet
Afsnit 1 Det teoretiske afsæt
Afsnit 2 Formålet med samtalen
Afsnit 3 Sexologens fagområder
Afsnit 4 Klinisk-sexologiske problemstillinger
Afsnit 5 Det formelle
Afsnit 1 Moral, skyld og skam
Afsnit 2 Kink, fetisch og atypiske seksuelle tændingsmønstre
Afsnit 3 Parafile forstyrrelser
Afsnit 4 Sexafhængighed
Afsnit 5 Den paradoksale frisættelse af seksualitet
Afsnit 1 Kærlighed
Afsnit 2 Forholdstyper
Afsnit 3 Seksualitet og parforhold
Afsnit 4 Sexologiske samtaler med par
Afsnit 1 Det professionelle arbejde med krænkere og krænkede
Afsnit 2 Seksuelle krænkelser og overgreb
Afsnit 3 Transaktionel sex, prostitution og sugardating/byttedating
Afsnit 4 Seksuelle senfølger og retraumatisering
Afsnit 1 Individuel afslutningssamtale
Afsnit 2 Individuel sparring
Afsnit 3 Opfølgning- og implementeringsplan
Afsnit 4 Individuel handleplan

Bliv kontaktet

Vil du gerne udvikle dig og tage næste skridt i din karriere? Så skriv dig op her og vi vil kontakte dig, så du kan høre mere om Nordic Online Academy og sexologuddannelsen. 

Jeg vil gerne kontaktes

Kim er ekspert i sexologi og underviser på sexologuddannelsen

Kim MacKayzee

Kim er Cand.mag - Master of Arts (MA) i filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi fra Aarhus Universitet. Han har samtidig en baggrund som coach, facilitator og psykoseksuel terapeut.

Kim er indehaver og underviser hos Tripolært LæringsCenter (TLC) og til dagligt driver han sammen med sin kone, Mai, virksomheden TLC Krop & Sind, som blandt andet tilbyder sexologisk samtaleterapi og parterapi.   

Hos Nordic Online Academy er Kim underviser på sexologuddannelsen og parterapeutuddannelsen, hvor han vil dele ud af sine erfaringer som praktiserende sexolog og parterapeut. 

 

  • Indehaver og underviser, Tripolært LæringsCenter - TLC Uddannelser 
  • Uddannet facilitator, coach, og psykoseksuel terapeut
  • Master i filosofi med speciale i bevidstheds- og neurofilosofi 

Praktisk information

Generelt om varighed af uddannelsen
Uddannelsen som fotograf er opbygget omkring 10 overordnede moduler og i alt 42 underliggende afsnit. De enkelte afsnit består primært af videolektioner, unik litteratur som er udarbejdet til uddannelsen samt reflektionsøvelser. 

Generelt på vores uddannelser har du mulighed for at studere når du vil, hvorfra du vil og i dit eget tempo. Som grundregel har du derfor selv mulighed for at påvirke varigheden af uddannelsen.
Nordic Online Academy anbefaler en varighed på 6 uger af uddannelsen som sexolog for ledige. 

Tilpasset varighed af uddannelsen 
Ønsker du en ændret varighed af uddannelsen, er du velkommen til at kontakte os omkring dette. Herunder for at tage en individuel sparring omkring anbefalet varighed med afsæt i netop din situation. 

Du kan kontakte os på chat, mail eller telefon +45 70604948 alle hverdage i tidsrummet kl. 9.00-15.00

Spørgsmål og sparring under min uddannelsen
Uddannelsen som sexolog hos Nordic Online Academy bygger i høj grad på selvstudie. Som studerende er det derfor væsentligt, at du tager ansvar for din læring samt dit engagement til studiet.

Hos Nordic Online Academy står vi for at afholde og facilitere en individuel opstartssamtale med dig før uddannelsen. Under uddannelsen er vi med dig hele vejen og er tilgængelige med hjælp og sparring på chat, mail og telefon. Samtidig afsluttes uddannelsen med en individuel afslutningssamtale. 

Online test
Du vil løbende under uddannelsen blive testet i den viden, du har fået under studiet. Som afslutning af hvert modul vil du derfor blive mødt af en test, som du skal bestå, før du kan gå videre til det efterfølgende modul. Når du har været igennem alle moduler, vil der være en afsluttende online test, som du skal bestå for at kunne færdiggøre uddannelsen. 

Når alle tests er bestået, vil du modtage dit diplom for gennemførsel af uddannelsen samt bevis for den viden og læring du har opnået.

Adgang til materialet 
Ved start på uddannelsen modtager du dit eget unikke log ind. Du vil have adgang til alt undervisningsmateriale fra startdatoen og to år frem. Skulle du have behov for at genbesøge materialet efter endt uddannelse, er dette derfor stadig tilgængeligt for dig.

Under uddannelsen kan du også altid gå tilbage i materialet.

5 /5

3 anmeldelser

Jeg har færdiggjort sexologuddannelsen hos Nordic Online Academy, som har været en rigtig god oplevelse. Det fungerer virkelig godt, at jeg har kunne logge ind når jeg havde tid og lyst og at der både er videomateriale samt god og velgennemarbejdet læsemateriale. Derudover har alt ligefra kommunikation med medarbejder hos NOA, hjemmeside, login, materiale m.m. været meget professionelt. De bedste anbefalinger herfra.
Lena H, Vildbjerg - Maj 2023
Selve uddannelsen er super fleksibel, hvilket gør at man har rig mulighed for at tilpasse sin egen læringsstil. Materialet er gennemtænkt og flot udarbejdet. Det er letlæseligt, selvom der er fagudtryk og meget mange delelemnter at huske! Det har givet mig præcis den grundviden jeg havde drømt om, og åbnet for emner jeg ikke selv havde overvejet, at jeg ville fordybe mig yderligere i. Sexologuddannelsen er helt sikkert et fantastisk valg hos Nordic Academy, hvis det er den vej man vil udfordre sig selv på. Kæmpe stort tak for det!
Michala N, Næstved - Marts 2023
Jeg synes, jeg er blevet godt informeret. Der er blevet givet en bred viden, samtidig med at jeg har fået en større forståelse. Jeg har virkelig fået lyst til at omsætte den nye viden til mere viden og til at hjælpe andre.
Lisbeth S, Aulum - Marts 2023

Om os 

Nordic Online Academy er en fleksibel og moderne uddannelsesinstitution, som tilbyder praksisnære uddannelser online, som er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte fageksperter.

Vores koncept bryder med traditionelle tanker om uddannelse, da du opnår fuld fleksibilitet - og kan tage din uddannelse når du vil, hvorfra du vil og i dit helt eget tempo. 

Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifulde uddannelser, der gør en positiv forskel overfor dig både før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel, med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Engagement i din succes er en vigtig del af vores DNA.
Hos Nordic Online Academy tilbyder vi derfor en unik kombination af fleksibilitet, kvalitet og relevans - der sætter dig i stand til at tage kontrol over dit eget uddannelsesforløb.

Studievejledning

Vi står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål - og her hos os er ingen spørgsmål dumme spørgsmål. 

Du kan kontakte vores studievejledning alle hverdage (helligdage undtaget) mellem 09.00 og 15.00. Kontakt os på telefon 70604948, på mail kontakt@onlineuddannelse.dk eller på chatten her på siden. 

Gå til studievejledning