Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

Online uddannelser med fokus på videns- og erfaringsdeling fra dygtige eksperter 

7 moduler
36 afsnit
4,5
Sund mad præsenteret på en tallerken
9 moduler
36 afsnit
4,8
Indretning 8 (1)
10 moduler
42 afsnit
4,9
Kærlighed mellem to mennesker
9 moduler
50 afsnit
4,8
Kamera der tager et billede
10 moduler
45 afsnit
4,6
Makeup Artist
11 moduler
75 afsnit
4,5
Mand der sidder og programmerer på sin computer
9 moduler
47 afsnit
5
Parterapeut Billede
8 moduler
45 afsnit
3,3
Bøger
10 moduler
70 afsnit
5
Dekoratør

 

Praktiske online uddannelser

Uddannelserne er udviklet i samarbejde med dygtige og dedikerede fageksperter, som allerede har succes i faget - deraf den praksisnære læring. De vil dele ud af deres viden og erfaring, som vil skåne dig for at lave de samme klassiske fodfejl, som de selv lavede, da de startede i branchen. Derudover får du et solidt fundament, du kan bygge din karriere på. 

Hos Nordic Online Academy er alle uddannelserne udviklet som on-demand studier. Det betyder, at du kan studere 100% online. Derudover skal du ikke møde ind på et hold på bestemte tidspunkter og dage – du bestemmer nemlig selv tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere. På denne måde skaber vi fuld fleksibilitet i hverdagen hos vores studerende. Varigheden på uddannelsen kan du derfor selv påvirke. 

Vi er med dig hele vejen og er tilgængelige både før, under og efter din uddannelse. Som en privat uddannelsesinstitution forstår vi betydningen af at skabe værdifuld uddannelse online, der gør en positiv forskel overfor dig før, under og efter din uddannelse. Alle uddannelser hos Nordic Online Academy er derfor skræddersyet til at imødekomme erhvervslivets efterspørgsel med et stort fokus på, at give dig de nødvendige færdigheder og kompetencer, der er direkte anvendelige i dit kommende arbejdsliv.

Baggrundsgrafik

De studerende siger

Sexologuddannelsen: Jeg syntes det har været en fantastisk rejse og jeg sidder med følelsen af at jeg vil vide meget mere. Jeg ved jeg kommer til at gøre en forskel i mit job, for det gør jeg allerede som misbrugskonsulent og kropsterapeut ❤️ Tak for jer - Tak for rejsen det har været lærerigt 🙏🏻
Jane, Skælskør.
Fotografuddannelsen: Der er nogle rigtig gode forklaringer, hjælpeskemaer er rigtig gode og nemme og arbejde med efterfølgende. Jeg vil helt klart anbefale til andre. Jeg ved hvad jeg skal arbejde videre med, og har de bedste redskaber fra denne uddannelse. Tak
Sabine, Rønnede.
Indretningskonsulentuddannelsen: Jeg føler at det har været interessant men også en smule udfordrende at udføre de påkrævede opgaver- på en positiv måde. Det har udfordret min egen holdning til indretning og jeg har udforsket de mange forskellige stilarter, metoder og medier inden for faget. Det hele har været med til at skærpe min indretningssans og dette er jeg godt tilfreds med. Ved siden af uddannelsen har jeg turde tage små opgaver ind, fra familie og venner og har så småt afprøvet diverse metoder 60,30,10 reglen m.m. og se det virke. Tak for en god, lærerig og spændende uddannelse. Jeg er i forvejen uddannet porcelænsmaler, konditor og pædagog. Alle fag med kreative indslag- nogle mere end andre, men for første gang føler jeg at jeg har fundet den rette hylde og det erhverv der skal blive mit til pension.
Liv, København.
Kostvejlederuddannelsen: Gennemgangen af de forskellige moduler er letforståelige og interessante.
Sarah, Tórshavn.
Sexologuddannelsen: Jeg har fået så meget ny viden, hele forløbet har været godt og meget lærerigt. Det har også stillet mange krav til en selv, om at tilegne sig viden og læsestof udefra, som kun har været med til at understøtte uddannelsen endnu mere. Det har været let spiseligt, og krævende på den gode måde.
Elisabeth, Tune.
Sexologuddannelsen: Jeg synes, jeg er blevet godt informeret. Der er blevet givet en bred viden, samtidig med at jeg har fået en større forståelse. Jeg har virkelig fået lyst til at omsætte den nye viden til mere viden og til at hjælpe andre.
Lisbeth S, Aulum.
Kostvejlederuddannelsen: Jeg har lige færdiggjort uddannelsen og er meget tilfreds! Man kan generelt godt tvivle lidt på fagligheden og kvaliteten af online-uddannelser, men jeg er virkelig blevet mødt af en kompetent underviser, god litteratur og jeg har hurtigt fået svar på mine spørgsmål undervejs. Jeg føler mig godt rustet til nu at tage klienter. Det fleksible studie kan virkelig noget med små børn og job ved siden af! Jeg kan kun anbefale uddannelsen til andre.
Cecilie, Hvidovre.
Kostvejlederuddannelsen: Relevante informationer og rigtig fint med fokus på klienternes behov.
Ulla, Hvalsø.
Sexologuddannelsen: Selve uddannelsen er super fleksibel, hvilket gør at man har rig mulighed for at tilpasse sin egen læringsstil. Materialet er gennemtænkt og flot udarbejdet. Det er letlæseligt, selvom der er fagudtryk og meget mange delelemnter at huske! Det har givet mig præcis den grundviden jeg havde drømt om, og åbnet for emner jeg ikke selv havde overvejet, at jeg ville fordybe mig yderligere i. Sexologuddannelsen er helt sikkert et fantastisk valg hos Nordic Academy, hvis det er den vej man vil udfordre sig selv på. Kæmpe stort tak for det!
Michala, Næstved.
Fotografuddannelsen: Synes uddannelsen er grundlæggende og uddybende i alle faser og der er taget højde for at brugeren ikke er online hele tiden og på bestemte tidspunkter.
Søren, Silkeborg.
Fotografuddannelsen: Jeg vil i forvejen betragte mig selv som en habil hobbyfotograf, men alligevel lærte jeg rigtig meget undervejs. Jeg lærte fx. en masse ny teori og blev meget klogere på en masse ting, hvilket fik mig til at se visse områder i et nyt perspektiv. Gustav er super kompetent og god til at gennemgå stoffet, således at det appellerer til alle niveauer. Det fungerer efter min mening godt, at der er praktiske udfordringer efter hvert modul - Som opfordrer en at konvertere den teori man lige har lært til noget praktisk. Uddannelsen får mine bedste anbefalinger, både til dem som er helt grønne indenfor fotografi men også til dem som allerede har et kendskab til faget men som ønsker at udvikle sig yderligere.
Nikolaj, Gandrup.
Kostvejlederuddannelsen: Lækker uddannelse. Gode videoer, kompendier og billeder i bilagene!
Sara, Randers.