Opnå 20% rabat - Bliv en del af et spændende pilotprojekt

Interesseliste

Vil du gerne udvikle dig og tage næste skridt mod din fremtidige karriere? Så tilmeld dig vores interesseliste og vi vil løbende sende dig inspiration fra vores nuværende og kommende uddannelser. 

Hos Nordic Online Academy har vi et konstant fokus på udvikling af nye uddannelser med afsæt i, hvilke kompetencer det aktuelle arbejdsmarked efterspørger. 

I den forbindelse udvælger vi løbende personer, som gratis får tilbudt deltagelse på vores uddannelser inden de lanceres. Disse personer udvælges løbende blandt de opskrevne på vores interesseliste. 

Skriv dig op allerede i dag.

Baggrundsgrafik

Glade studerende

Kostvejlederuddannelsen: En uddannelse uden problemer. Jeg havde gået længe om den varme grød om jeg skulle have kostvejleder uddannelsen og pludselig bød muligheden sig. Jeg valgte Nordic online Academy fordi det hele er online, så jeg havde ikke skulle stresse og kunne tage det frem når jeg havde tid. Udover det anbefalede de at man bruger en computer eller tablet men jeg har faktisk bare brugt min telefon - nemt og ligetil. Alt i alt er jeg rigtigt godt tilfreds.
Sif, Aars. April 2023
Makeup artist uddannelsen: Det er meget godt læring, og jeg får meget ud af det som makeup artist. Det har været rigtig godt.
Julia, Haslev. April 2023
Kostvejlederuddannelsen: Lækker uddannelse. Gode videoer, kompendier og billeder i bilagene!
Sara, Randers. April 2023
Sexologuddannelsen: Selve uddannelsen er super fleksibel, hvilket gør at man har rig mulighed for at tilpasse sin egen læringsstil. Materialet er gennemtænkt og flot udarbejdet. Det er letlæseligt, selvom der er fagudtryk og meget mange delelemnter at huske! Det har givet mig præcis den grundviden jeg havde drømt om, og åbnet for emner jeg ikke selv havde overvejet, at jeg ville fordybe mig yderligere i. Sexologuddannelsen er helt sikkert et fantastisk valg hos Nordic Academy, hvis det er den vej man vil udfordre sig selv på. Kæmpe stort tak for det!
Michala N, Næstved - Marts 2023
Fotografuddannelsen: Jeg vil i forvejen betragte mig selv som en habil hobbyfotograf, men alligevel lærte jeg rigtig meget undervejs. Jeg lærte fx. en masse ny teori og blev meget klogere på en masse ting, hvilket fik mig til at se visse områder i et nyt perspektiv. Gustav er super kompetent og god til at gennemgå stoffet, således at det appellerer til alle niveauer. Det fungerer efter min mening godt, at der er praktiske udfordringer efter hvert modul - Som opfordrer en at konvertere den teori man lige har lært til noget praktisk. Uddannelsen får mine bedste anbefalinger, både til dem som er helt grønne indenfor fotografi men også til dem som allerede har et kendskab til faget men som ønsker at udvikle sig yderligere.
Nikolaj C, Gandrup. Marts 2023